dilluns, 12 de gener del 2009

"E PUR SI MUOVE!"

Heus ací que ja hem passat el Nadal, Cap d’any i la nit de Reis. A Bocairent encarem ja un mes de gener carregat d’il·lusió i optimisme malgrat la crisi econòmica que ja és ben palesa a totes les llars del nostre poble; però venen festes i ens evadirem per uns dies de les penúries de la quotidianitat.

Encetem un any igual que el vam acabar, guerra a la franja de Gaza, tensions entre Rússia i Ucraïna, violència de gènere, les sagnants i cruentes guerres intestines del continent africà, els mateixos dictadors i tirans continuen al seu lloc ... per a què seguir? Cada vegada em resulta més estrany escoltar que els éssers humans som l’espècie més desenvolupada i racional. Quina ironia, no? Hui en dia sembla ser que som tan racionals que fem de l’autodestrucció el nostre leiv-motiv de vida ...

Malgrat tot açò, hauríem de mantindre una xicoteta flama d’esperança. Recentment he visitat la ciutat italiana de Florència. Allí, a la capital de la Toscana, he pogut comprovar com l’home també és capaç de fer coses meravelloses, de com es pot viure per a crear bellesa ... I si en temps pretèrits ho hem fet, alguna cosa bona quedarà al nostre ADN ... Per tant, encara que semble superflu, de tant en tant convindria pensar en Donatello, Leonardo, Galileo, Rafael, Michelangelo, Giotto, Botticelli ... O si més no, perquè no fer un clon d’algun Medici?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

xe, que de barbaritats.

Anònim ha dit...

Te jugaste el tipo pa hacer esta foto, eh? tú ahí ... detrás de la columna com si res... todo disumulado como leyendo 1sms... y "pluf"!!!!! pero "mil ojos" te pilló, jajaja. Menuda bronca!!!! Aunq supiste hacerte el loco qtc!!!!!! Me recordó al mnto poli d Austria pidiéndome los 6tickets d tranvía ... y yo loca total ... jajajaja.

Mila ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mila ha dit...

Firenze...bella Firenze....molt prompte aniré a fer la visita, quan tú ja sigues capità.