dimarts, 28 d’octubre del 2008

AÇÒ ÉS LA FIRA!

He esperat alguns dies abans d’escriure res perquè volia donar-me un termini de reflexió ja que el meu índex d’enuig era tan elevat que hagués pogut expressar-me malament i dir qualsevol barbaritat. Però malgrat aquest període d’espera, he de dir-vos que encara continue estant molt cabrejat! Vull denunciar el lamentable estat d’abandó, ignorància i passotisme que estem patint els veïns del centre històric (a partir del Ravalet) i el Barri Medieval. Què bonic és el nostre casc antic ... però solament per a estar-hi de visita i fer-li fotos ja que per a viure-hi paga la pena anar-se’n als Vilars!

Naturalment aquesta queixa va adreçada a les més altes instàncies del poble, per tant, estic referint-me com a responsable últim, a l’equip de govern del nostre Ajuntament. No és res personal però, queixes com aquesta van amb el càrrec i en les últimes setmanes he tingut la decebedora experiència de no tenir ressò ni de paraula ni per escrit, és per això que faré ús d’internet i la seua ona expansiva a vore si obtinc resposta. En cas contrari, almenys m’hauré quedat agust.

D’un temps a esta part viure on vivim és formar part d’una vertadera tómbola, un dia et toca la “muñeca chochona” i al dia següent el “perrito piloto”, és a dir, estem patint constants molèsties de tràfic, aparcaments fora d’ús, obres inacabables, espectacles pseudo-culturals, gravació d’una pel·lícula, lliurament de premis esportius i un llarg etcètera; que no dic que no s’hagen de fer però amb mesura i sobre tot, que no es faça tot a l’hora i seguit! Que tot s’acaba en la plaça de l’Ajuntament i ... la part nova del poble ... també és poble! Per a fer qualsevol alteració del “tràfec” normal rebem una comunicació de l’Ajuntament enganxada en la porta i au! Per altra banda a les altres zones del poble es fan les reunions que faça falta i si no ... és bastant que una escala arreplegue signatures i tot arreglat!

Fa dues setmanes tocava Fireta i Mercat Medieval i ja va ser la goteta que va vesar el got! Divendres a primera hora de la vesprada i tots els accessos tallats! Que la gent treballa? Què es fota! Ni més ni menys. El que vaig patir el divendres 17 d’octubre va ser una absoluta impotència. Tot ple de casetes i paradetes (per a traure-li negoci, tot siga dit) i als treballadors del poble que ens en donen! Per cert unes paradetes que tot sembla ser, al seu muntatge no hi havia cap regidor ni membre de la Policia Local ... i paradoxalment el “mestre d’obres” era un comerç local que després tenia una paradeta en un lloc preferencial ...

Eixe cap de setmana menys mal que no va passar cap desgràcia ja que les conseqüències hagueren pogut ser catastròfiques. Es van transgredir totes les normes d’accessibilitat, movilitat i seguretat com ho demostra que ni la grua va poder entrar per a traure els cotxes que van quedar “atrapats”... a tot això, hi ha un pla d’actuació de Protecció Civil al respecte? I pregunte per Protecció Civil perquè de la Policia Local l’únic que rebem és una “agussada de muscles” o un “jo no sé res” o “això no és cosa meua”! Ara, ves en compte de que una roda del teu vehicle no trepitge lleument un pas de zebra que ja l’has cagat! O bé, has de patir un interrogatori de tercer grau per a intentar explicar-li a un membre foraster tota la teua filiació per aconseguir fer-li entendre que ets “resident” al barri! Què tens un gual i t’han aparcat davant i no pots traure el cotxe? ... “xè, no em compliques la vida i ves a Solbes a vore si està l’amo!”

En fi, a qui corresponga.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

En definitiva... VOTA A RITA BARBERA.

Anònim ha dit...

sisi. i a fidel castro

Sith13 ha dit...

El que si sé és a qui NO votar ...

Anònim ha dit...

Ya ha salido mi sra.alcaldesa a relucir? Ya ves, sin comerlo ni beberlo... ya ha aparecido Rita x aqui, jajajaja. No tengo nada en contra ni a favor de la sra, eh? De hecho, me cae simpática (dejando el tema del politiqueo, q lo odio!!!). Reconozco q Vlc ahr está qtc. Pues no ha cambiando d cuando vine a vivir aqui hace 15 años hst el dia de hoy... vaya tela!!!!! Pero bueno, tb tiene sus cositas, eh? Q como vivas en la zona q yo me sé, te toca pringar con cualquier evento!! 1º q si el "Encuentro de las familias", luego q si "Copa América", + trd la "F1" ... y cualquier dia d la semana si hay algún festival, entrega de premios o vete tú a saber que... no sé como lo hacen, pero siempre acaba en el Palau d la Música o en CAC.... vamos, q a pringar siempre los mismos!!!!!! Pq yo de Copa América acabé hst el moño... 9meses de obras en la puerta de casa!!!! y a los 9meses, la cierran, la inauguran y... otra vez levantada pq no sé q narices pasaba!!! Todo eso junto con el reventón de las cañerías de media avendia (entre ellas mi finca, q tuvimos problemas con el agua durante 1mes). Total q entre pitos y flautas 1año entero aguantando marea. Lo mejor de todo es q cuando vas x ahi y dices q eres de Vlc, todo el mundo te suelta la frasecilla de "Valencia esta preciosa", "q ciudad os han dejado", o cosas x estilo, pero como dice uno q yo sé ... pa el vecino-currante q lo sufre en sus carnes... ejem, ejem. Y soy consciente q si me hubiera ido a vivir al barrio "x" (no voy a nombrar ninguno en particular) no tendría estos problemas... pero seguro q tendría otros!!!! Pq si hablaramos con el vecino del barrio "x", lo + seguro es q se quejen pq ellos "estan olvidados".

En fin, q vivas dnd vivas y te toque el Ayto q te toque... todos vamos a disfrutar de unas cosas y a sufrir otras!!! pero tengo q reconocer q aunq no sufra todas esas cosas q pasan en Boc, entiendo perfectamnt a los afectados. Ah, se me olvidaba... la interrogación en la punta del puente de "como me llamo, dnd vivo, piso y portal" fue muy buena!!! pq si yo no habia visto a ese poli en mi vida... él a mi tampoco, asi q digo yo... q + le da? si no tiene ni pajolera idea d quien soy!!! ...como si me lo quiero inventar...

Llorca

Anònim ha dit...

Els qui abans qüestionaven ata tenen que aceptar les critiques, ho es que ara ningú recorda que passava abans.

Anònim ha dit...

Qui puguera votar a Rita.

Anònim ha dit...

LLorqui!! te'n recordes dels 7000 WC que ens van posar vaig de casa??? Que jo tb vivia en el barri...què meravellosos anys de quizzes i cridades telefòniques a les tantes.

Full of Beans!!

Anònim ha dit...

baix

Anònim ha dit...

Si hija si!!! Y tanto q me acuerdo!!! jajaja. Y despues en fallas ponen 4 en la Avda.Aragón y 4 en la Alameda y au. Menos mal q siempre nos queda la falla GralPando-SerrFlores pa poder ir al wc dencentemnt.
X cierto "Full of Beans", el miérc he kedado con Yol. Te hace una cerve en St.Pat's?. Llorca.

kkus asa2 ha dit...

Els dos primers comentaris denoten una falta d'argumentació total, el que demostra el ben explicat que està l'article. Estic amb tu, el que no vol dir que estiga contra aquest ajuntament, pero quan hi ha alguna cosa mal feta, hi ha que dir-ho.
Un altre tema que seria bo per tractar es el de la Policia Local, com retiren multes, no tenen la mateixa mesura segons qui es tracte, l'exemple que donen,....

Anònim ha dit...

No puc aquest dimecres, potser una altra vegada...el dissabte ens veiem, no?

Full of beans

Anònim ha dit...

Si, el sáb ahi estaré!! Tú este año vas a disfrutar, eh? jeje.
Nos vemos. Un besete.