dimecres, 8 d’octubre del 2008

UN PREC: UN 9 D'OCTUBRE PER A LA CONCÒRDIA

Conta la Història que demà, 9 d’octubre de 2008, farà 770 anys de l’entrada triomfal del Rei Jaume I a la ciutat de València en el que es considera el naixement del poble valencià com a nació amb trets, cultura, llengua i història diferencials (que no diferenciadors). Amb la fundació del Regne de València, adherit a la Corona d’Aragó, els valencians entràvem a la història.

A més a més, enguany celebrem els 800 anys del naixement del Rei En Jaume, la qual cosa ve acompanyada de diferents actes per retre-li homenatge. Tot això està molt bé. Tot el que siga celebrar i fer festa no està mai de sobra. Clar que també és una data per a la reivindicació, però fem-ho de forma pacífica , sense aldarulls ni violència i dins d’un àmbit festiu.

Tot el món pot defensar el Blau o sense Blau, la unitat lingüística o el secessionisme, el regionalisme o la independència, però per favor, demanaria que tots ho férem amb concòrdia; 770 anys donen per a que almenys els valencians demostrem un punt de maduresa i encontre.

Així que amigues i amics, que tingueu un pacífic i festiu 9 D’OCTUBRE!

5 comentaris:

Mila ha dit...

Feliç dia de St Donís per aquells que encara creuen en l'amor!!! i Visca la mocadorà que és lo millor de tot!!

Anònim ha dit...

Eiii, q todav no había entrado al blog!!!! y sin saber d q iba, x lo q veo, fui obediente!!! tuve un pacífico y festivo 9 oct, vaya q sí!!! Y como no hay q hacer politiqueo de esto, pues yo digo q... "viva el amarillo"!!!
Ale, hst otro ratete.

Anònim ha dit...

T'agrada Newcastle????

Sith13 ha dit...

Sorry?

Anònim ha dit...

Do you like Newcastle?