dimecres, 5 de novembre del 2008

I HAVE A DREAM ...

Martin Luther King tenia un somni i així ho va fer públic. Malauradament no va poder complir-lo, el van assassinar a Memphis. Amb la victòria de Barak Obama, tot sembla ser que més de 40 anys després, MLK ha vist complit el seu anhel. Però, hui que tots parlen del jove senador negre d'Illinois, jo vaig a ser-ne l'excepció i seguint una petició vaig a centrar-me amb la figura d'una de les persones que en certa mesura han fet que Obama haja sorgit guanyador de les eleccions presidencials USA 2008. Em referisc a l'esperpèntica candidata republicana a la vicepresidència, Sara Palin (peilin).

La veritat és que el senador McCain no em cau mal; podríem dir que es tracta d'un republicà que mira cap al centre però a l'hora de triar-se un company de viatge, en este cas companya, no ha tingut molt d'encert. La Governadora per Alaska, Palin, ha sigut més que un ajut una rèmora.

Governadora d'un vastíssim estat quasi despoblat sempre que obria la boca ficava la pota. A la seua ignorància de política internacional ha unit un posat de "diva" glamourosa que feia gràcia per la llàstima que donava. Ni més ni menys resulta que mai havia expedit el seu passaport i ha fet tot el possible per a que s'explotaren el jaciments de gas natural i petroli de tots els parcs naturals d'Alaska; és membre de l'Associació d'Amics del Rifle i recolza totalment la invassió d'Iraq ... menut currículum!

També és considerada com una "anti-tot"; s'oposa frontalment a tota legalització de les unions homosexuals, està en contra de l'avortament en tots i qualsevol dels seus supòsits, és contrària a la inmigració ... Per cert, pertany a una església pentecostesnosequé nord-americana que al seu costat l'Opus Dei o els "Quicos" són uns predicadors de la teologia de l'alliberament sudamericana ...

S'imaginen que arriba a guanyar McCain i li passa alguna cosa a la seua castigada salut? La governadora Palin al front de la major superpotència i la Comandant en Cap de l'exèrcit més potent sobre la faç de la terra ...

Però el que millor defineix a la "graciosa" Sara és que setmanes enrere va dir que la teoria sobre l'evolució de les espècies i la selecció natural de Darwin eren un pur invent ... que els dinosauris no van existir, són fruit de la imaginació humana i de Hollywood! Oh! No, she couldn't!

2 comentaris:

Mila ha dit...

Si Martin Luther King Jr hagués conegut a la Palin,segur que no hagués dit allò de I have a dream, hagués dit: I have a nightmare!!

Anònim ha dit...

Menys mal que almenys podem dir "I have a hope!"