dilluns, 9 de maig del 2011

Festa de l'Ermita i Barri de la Mare de Déu dels Desemparats de Bocairent

Satisfacció plena al si dels membres de la Comissió de Festes de l'Ermita i Barri de la Mare de Déu dels Desemparats de Bocairent. Ahir diumenge 8 de maig es van viure els actes centrals de les celebracions i van resultar de "10" tant en participació com en organització. Donava goig vore el barri farcit de gent omplint els carrers davalls uns rajos de sol enlluernadors encara que de bon matí feia un airet digne de processó.

Si la pluja ens va emprenyar la setmana passada amb l'acapte i el dissabte 7 de maig fins a mitjan vesprada, ahir va resultar un dia preciós.

Els membres de la comissió estem força satisfets amb el recolzament que hem rebut de tots els devots, amics i veïns de de Bocairent. Com ja es va explicar al finalitzar la missa i ha que arreglar de forma urgent el sòl de l'ermita ja que està en un estat lamentable i que comença a ser perillosa. Es tracta una obra cara però necessària ...

Adjunte un recull de fotos de tots els dies i vos recorde que el dissabte 21 de maig enllestiran les celebracions amb un magnífic concert a càrrec de la Banda Jove de l'AUM Bocairent, plaça de Joan de Joanes a les 19:00 hores.

ACAPTE 30-ABR-11


BANDERETES 6-MAIG-11


VESPRA 7-MAIG-11


FESTA 8-MAIG-11