dilluns, 24 d’agost del 2009

VÍCTIMES DE LA INOPERÀNCIA

Estes fotos que trobareu a continuació són d'anit, uns minuts abans d'acabar la primera dansà. Novament la passivitat i l'arbitrarietat de la Policia Local de Bocairent a escena. Les sancions s'han convertit en una autèntica ruleta, hui no et denuncien, demà tampoc, si ets francès? et posem un cep i et denunciem, si trepitges un poc un pas de peatons, potser et denunciem ... si tens un gual i t'aparquen davant ... busca't la vida xaval ...
Els usuaris dels aparcaments al carrer sant Agustí estem farts dels fills de puta que aparquen on està prohibit i de la Policia Local que no fa res.
I això que anit fou la primera nit de danses ... vorem hui ...







P.D.- Anit va ser la primera nit de danses, 51 parelles. Tot un èxit. El poble paralitzat per 102 persones ...

2 comentaris:

curigi ha dit...

Et done tota la raó del món. I açò no només passa les nits de danses, és molt més freqüent de l'habitual, tots els primers dies de més coincidint amb les desfilades dels panellets et trobes aquesta situació. Si tens aquestes fotos podries posar una queixa formal a l'ajuntament aportant estes fotos per què actuara contra aquells que per comoditat no eixen a vore les danses o les desfilades a peu. Collons que el poble no és tan gran i és bo caminar i fer exercici. I sinò mireu quanta gent va a caminar per la via de servei.

Anònim ha dit...

a mi em sembla que tens bastant raó, ara bé això no t'autoritza a dir-li "fill de puta" a ningú.