dijous, 7 d’octubre del 2010

iPEPE UN PURITO!


Després del cas Contador, ja ha esclatat la guerra SER-COPE pel que fa al caràter esportiu. Encara no han eixit les dades de l'EGM trimestral però tot sembla indicar que el nou equip d'esports de la COPE encapçalat per Paco González i Pepe Domingo Castaño van a pegar un rebolcó monumental a la cadena de la Gran Vía madrilenya. Tots els rumors apunten a que Paco Gozález està fora de la SER per culpa de Jose Ramón de la Morena, director de El Larguero i líder de la mitjanit. Però la lluita d'egos pot acabar per esfonsar al periodista de Brunete.
De moment l'exclusiva del dubtós dopatge de Contador ja se l'ha enduta la COPE i a més a més De la Morena va tindre que esperar més de 20 minuts a posar en antena a Contador, després de tindre la primícia El Partido de las 12 de la cadena COPE. Es veu que el disgust i cabreig de De la Morena és monumental i tot apunta a que rodaran caps a la redacció d'esports de la SER. Fins i tot es va permetre amenaçar a Contador abans de les 12 de la nit per a que deixara a l'estacada a l'emisora de la Conferència Episcopal.
A la SER estan molt nerviosos, els patrocinadors se'n passen a la COPE i si a principis d'any 2011 el seu locutor estrela, Manolo Lama, també se'n va, pot enfonsar-se el vaixell.
És una llàstima. Jo vaig viure el principi de De La Morena i vaig vore com lluitava contra la dictadura de José Mª García. Han passat més de vint anys i s'ha convertit en el mateix o molt pitjor ...
Jo continuaré amb la Taula Esportiva de Ràdio 9 i per als caps de setmana ja tinc gravada a la ràdio del cotxe el 93.4 FM Cope València ...

2 comentaris:

José Manuel López-Valverde ha dit...

Sólo escuchaba la SER para seguir Carrusel Deportivo y ocasionalmente para contrastar opiniones sobre los temas de actualidad. La COPE me tenía hastiado, pues no soportaba la deriva egocéntrica y faltona de Losantos, la autocomplacencia de Vidal, y la cursilería monjil de López Schlichting. Abellán ya me cansaba con tanta mediocridad en su programa. Ahora vuelvo con agrado a la COPE para divertirme oyendo deportes (aunque no trago Rincón ni a Antic), para escuchar sosegadas opiniones sobre la actualidad política en La Linterna y para darle a Alcalá la oportunidad de desbancar al chulo prepotente de De la Morena. Y por la mañana recomiendo vivamente seguir a Carlos Herrera en Onda Cero.

Sith13 ha dit...

Carlos Herrera es un crack! Yo lo sigo desde las mañanas en RNE.
Con el fichaje de Sáenz de Buruaga la COPE también ha salido ganado.
Tienes razón con los adjetivos de Losantos y Vidal. Estaban endiosados y más que información era un circo mediático!