dimecres, 17 de setembre del 2008

JA HEM ARRIBAT!!!!

A la fi un terminal d'ordinador amb connexió d'internet i bluetooth!!! En fi, anem a fer una crònica ràpida que ens pirem a l'estadi a vore alguna cosa de l'entrenament perquè llevat del primer quart hora, Unai (per als amics) ens ha dit que la resta serà a porta buida per a tothom! Si és així tractarem de quedar per a després de sopar amb Urrutia. Però, el millor seria poder entrar en directe a la Taula Esportiva amb el gran Josep Rovira! Xè, un crack!

Després de quasi 3 hores de vol i un viatge tranquilet (no hi havia per a tant) hem aterrat a l'aeroport de Madeira a las 12:30 (hora local, recordeu ací és una hora menys!). Estava núvol però la temperatura era magnífica. Ens ha costat un poc fer el checking a l'hotel perquè hi havia un "pixorro" que no tenia ni puta idea de res!!! O siga, el imbècil de tota la vida de tots els puestos ... doncs ens a tocat este migdia a nosaltres! Hem pegat una volteta per a fer gana i hem dinat a un localet típic per menys de 10 EUR!!!! Però com que hi ha coses que no canvien hem tornat a l'hotel per fer la corresponent siesta.
Bé, demà més notícies. Sols hi ha de moment dues fotos decents ...
Si Edu fos igual de veloç a la gespa que a l'aeroport seria el "no va más"

El Bueno, el Feo y el Malo ... a vore si encerteu qui es qui?

P.D.- El Guaje m'ha dit que si mulla, el golet va dedicat a la Penya Abadia!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, la careta del Guaje ja saps a quí li la feia, no? ja, ja, ja...
Demà més...

El Patriota ha dit...

Jo en la foto veig a un bo i a dos feos i malos...

Víctor ha dit...

i pablo que és?

Anònim ha dit...

La cosa que més ens ha sorprés de Funchal es que malgrat ser una ciutat costanera, en algunes parts d'ella s'arriba a altituds de 1.200 metres!!!
Es tracta d'una ciutat relativament gran de 100.000 habitants quan en realitat pensàvem trobar-nos amb un poble gran (fora de temporada turística) com Xàtiva o Alcoi.
El primer que ens han recomanat visitar ha segut la Catedral de Se al centre de la ciutat. Es tracta d'un edifici tardo-gòtic allunyat dels estils continentals.
Després hem pegat una volta per la Fortalesa de Santiago del S.XVI. Al seu interior hem visitat el museu d'art comtemporani. Una absoluta pèrdua de temps ...
I ara a probar el peixet que ens han dit que està fantàstic i el vi!!! que és el producte estrela de l'illa!!!

P.D.- Està clar que el bo és Villa, el lleig és Pablo i el roïn és Angulo ... Del Horno és com el "cavall del malo" ...

curigi ha dit...

Encara que la Penya Abadia avuí no s'obri, se que ens dedicarà no un sinò dos golets. L'altre li'l deixe a Ximo.

Sith13 ha dit...

Funchal-Manises-Feina ... tinc són!!!!
Crec que encara tinc els ossos humits!!!!

Anònim ha dit...

I'm so tired!!!! are you going out tonight?