dimecres, 1 d’agost del 2007

May The Force be with you ... my friends!

Ja fa algunes setmanes que tinc abandonat este blog i la veritat és que tenia moltes idees i articles pensats per a introduir-los, la majoria molt àcids i crítics amb els temes d’actualitat que han saltat a la palestra els últims dies.
Sobretot tenia previst com a punt fonamental parlar i despotricar sobre els bisbes espanyols i la seua Conferència Episcopal i en especial el seu portantveu, Monsenyor Juan Antonio Martínez Camino.
Aquest personatge representa a l’Església més caduca i allunyada de la realitat social que vivim i que mai hem conegut. També volia parlar del seu gos de presa, dòberman si voleu, l’ínclit Federico Jiménez Losantos, que des del púlpit de la Cadena COPE no para de desvariar i encabronar al més comú dels mortals, però ...

Ja està pegant el calor de valent i bufant una descomunal ponentada i m’he abandonat a la més absoluta gossera per tant, deixarem de banda estes elucubracions per al futur i per si de cas no actualitze este espai a curt termini, m’agradaria desitjar-vos a tots els amics i amigues que em visiteu un bon estiu i unes millors vacances, que de maldecaps cadascú ja en tenim prou!

Salut i força!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo tb hacia tiempo q no comentaba en este blog, pero este artículo se merece tres ... olé, olé y olé!!!
Así me gusta, pensamiento positivo!!!! claro q si!!!
No sé si es el calor, o esa cacho cerveza q tienes en la mano, pero este cambio de pasar de todos los problemas y disfrutar de la vida, me gusta!!!!!
Q disfrutes de tus vacas al máx, pero guarda un cachito de energía para el día 11, eh? q te enfrentas (en el buen sentido de la palabra) con 2 fieras...

Felices vacaciones a todos, q una q sé yo seguirá currando!!! q en la oficina con a.a., se está muy bien!!! jejejeje. (ves, otro pensamiento positivo...) quien no se consuela es pq no quiere!!!

Sith13 ha dit...

Pues en el Camino Jacobeo no creo que haya mucho a.a., pero si es tu decisión y estás convencida de ello ... adelante! Todo sea por ganarse el "jubileo"!
Y cuidado con las ampollas de los pies que vienen danses! Ja, ja, ja, ...