dimecres, 19 de maig del 2010

iJUAN, GRACIAS POR TODO!


Fa menys d’una hora que Manolo Llorente, president del VCF, ha fet públic l’acord de traspàs de David Villa al FCB. És un dia trist per al valencianisme però per desgràcia esperat i sobretot necessitat. Per a ser un equip gran per damunt de tot has d’existir i la viabilitat econòmica del VCF és deficitària i era precís la venda per mantindre la vida, existir com a entitat. Les tres parts han eixit guanyant. Un mal menor ...

Per tant, arriba l’hora de dir, “JUAN , GRACIAS POR TODO”. Com resaven les samarretes pagades pel VCF i regalades per Julio Insa, un boig al micròfon que té més perill un mono amb una pistola, Juanito, moltes gràcies per haver-nos enganyat, per haver-nos deixat en la runa total, moltes gràcies per haver-nos convertit en uns mendicants. Un pare mai mal pensa dels seus fills i en este cas Batiste pare tampoc ho va fer ... així ens ha anat ...

De totes formes, com hi ha justícia divina en el pecat duràs la penitència, els teus 30 milions d’euros en accions ara ja no valen res. Et fas fotre desgraciat!

Per enllestir estos pensaments, Guaje, moltes gràcies per tot; de tot cor et desitge bon vent i bona barca!
Pipo, 8 etern, Catronuño sempre restarà al nostre cor i quan arribe la nit ... tots serem per sempre Baraja!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran article. Pensa que també s'hen va anar Mendieta, Piojo, Gerard ... i vam fer un doblete amb Rufo, Mista i Sànchez. Amunt València!

Luis SB

kkus asa2 ha dit...

Que tenim que fer, ara tindrem uns altres ídols, i unes altres aspiracions, pero l'ambientet de la penya l'abadia, no ens el llevarà ni Llorente, ni Soler, ... ni la figa sa tia.
Amunt València.