dimarts, 11 de maig del 2010

FESTA DE L'ERMITA I BARRI DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS A BOCAIRENT

El divendres 7 de maig, a boqueta nit, aprofitant un espai enmig de les nuvolades, vam vestir els carrers del barri amb les típiques banderetes. Després de la feina vam celebrar al local social el sopar del "pobre" (megem del que duem) abans de reprendre la feina de les tasques de preparació de la tòmbola.

Al migdia del dissabte 8 vam voltejar i tirar coets per anunciar a tot el món que ja estàvem de festa! El dinar de germanor amb els veïns del barri per segon any consecutiu va estar protagonitzat per un magnífic arròs al forn acompanyat d'una forta picadeta.

De vesprada la tòmbola es va posar en marxa i a les 20:30 hores amb el Sr. Alcalde i una àmplia presència de tots els partits representats a l'arc municipal, va tindre lloc la inauguració de l'exposició d'estampes de temàtica religiosa pertanyents a la col·lecció particular del nostre company José Llorca. Després també va haver un modest vi d'honor.

I a l'endemà, diana, missa, processó, més tòmbola, esmorzar popular i rondalla a la placeta de Sant Tomàs. Tots diuen que va ser un èxit de gent i d'organització. L'any de més gent, la qual cosa em deixa més fotut perquè no vaig poder ajudar als companys de la comissió. La salut em va fer una mala passada ... en fi, a l'any que vé més! Però encara queda acabar la novena i el concert de la banda jove per al proper dissabte 29 de maig a la plaça Joan de Joanes.
Vos deixe amb les fotos.

BANDERETES_7-MAIG-2010

VESPRA 8-MAIG-2010

LA FESTA 9-MAIG-10