dilluns, 11 de juny del 2007

De quan es va fer la llum en la fosca nit de Coruscant ...

9 de juny de 2007, desfilada dels Suavos per celebrar el seu Panellet, el primer gran acte de l'era post-junta directiva. Quin plaer, quin alivi, per fi ha arribat el moment. Tornem a ser els d'abans, els primers en seure's a la taula i els últims en tastar el cafè! Visca la indiferència! Per primera volta després de quatre anys-llum s'ha tornat a fer la llum i valga més que mai la redundància.

S'ha acabat eixa sensació d'entrar al maset emprat, esperant que vinga una descàrrega de protons com si forem uns Jar-Jar Binks de torn!

L'ambient era tan bo que propicià una connexió amb la Força ...

I la desfilada amb marxa cristiana i dels últims, Creu Daurà, l'Ambaixador Cristià ... s'ha creat escola musical als Suavos ... i gran actuació de l'AUM de Bocairent.

I després al maset ... el possitivisme va continuar i transgredint totes les lleis més sagrades de l'Ordre Jedi ... va nàixer l'amor!

Fins i tots vam tindre una "connexio interestelar" des de més enllà de la Galàxia, des del gelat sistema de Hoth, encara que els receptors de la trucada no estàvem per a dir més de dues paraules seguides sense "engantxar-nos". Menys mal que prompte tornaràs al nucli de la Galàxia!

Estic tan content que ... cavallers, va per tots vostès!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Princess Leah connecting with the L.A. Galaxy...Sé que la connexió el dissabte a la nit no va ser molt bona, els habitants d'el nucli de la Galàxia parlaven una llengua estranya, difícil d'entendre...vaig entendre que el dimecres hi haurà una "buona nuova" pels Sith...me'n alegre...Va estar tot un plaer parlar amb els Jedi...després de parlar amb vosaltres les altres "dues jedi" van intentar la connexió amb la far, far Galaxy, però sols van parlar amb the voice mail....1 more week and fly me to the moon....I'm officially on holidays!!!

Anònim ha dit...

ei Sith!! Un comentari sobre el nou empedrat del Ravalet? T'esvares? de quants persones pots fer l'esquadra? les carrosses impossibles podran passar ara? com es païx una desfilada amb un 4-2 contra els granotes? s'expandeix l'univers o es contrau?

Sith13 ha dit...

La nit va ser brillant. Caben 9 persones perfectament i el que és millor, al passar per la farmàcia estàvem a 18º i era el lloc on el Tino, l'ex-capità dels Moros Vells estava veient la desfilada i Jup que anava faltonet li va dir: "Tino, l'any que ve les carrosses passaran sense problemes!"

Anònim ha dit...

Quín empedrat? M'he perdut alguna cosa? Tot continua al mateix lloc?
By the way, I see you were in good company last Saturday...who is your mate?