dimarts, 18 de gener del 2011

22-GENER: HABEMUS REFERENDUM


Ja s'acosta el 22 de gener. Eixa data on tindrà lloc el tan manit referèndum consultiu sobre la modificació o no de les dates de les Festes de Moros i Cristians. M'agradaria que la opció del NO AL CANVI fora la guanyadora però la democràcia prima per davant dels interessos personals.
Espere que siga quin siga el resultat no pruduïsca més tensions ni fractures en la societat bocairentina. Per la meua part, si la opció triomfadora és el SI vos assegure que tindreu el meu respecte.
Que cadascú trie i que tinguem unes festes en pau i harmonia.
Vítol!

7 comentaris:

Mª José Llorca ha dit...

Pues como todos sabéis, yo soy del SI y la verdad... es q aunq tengo clariiiiiiiisimo q va a salir q NO ... será una derrota con un toque de alegría, jeje.

Anònim ha dit...

Pues SI Mª José el mero hecho de haber conseguido este referendum es una victoria. Saldrá que no, pero con el tiempo "torres más altsa han caido"

curigi ha dit...

Jo, voldria equivocar-me, però també crec que eixirà que no.

Anònim ha dit...

Tots tenim por de que el resultat siga el que no ens agrada. Jo que soc dels que votaré No, pense que malauradament el resultat sera Si.
bones festes a tots

Mª José Llorca ha dit...

No, yo pienso q saldrá q NO pq a fecha de hoy, los q vivimos fuera estamos mitad-mitad, los q viven en Boc son la mayoría del NO y la gente q le dé igual o no tenga muy claro... votará q NO pq + vale malo conocido q bueno x conocer (esto es una frase hecha, eh? q nadie le busque 3pies al gato).
En las otras votaciones x comparsas, salió q SI pq fuimos a los q nos interesaba el cambio, pero ahr q iremos todos... sale q NO fijo!! Pero bueno, salud pa disfrutarlas x muchos años (sean miercoles o sábado)!!!!!!!!

Festes per a tots ha dit...

Si senyor Paco segregant al teu pareixer, molt racional si senyor!!Tots els festers estimem Bocairent i Sant Blai, estigam o no al poble.

FACEBOOK.-
Paco Belda: Ànim! No es pot perdre cap vot! Que no voten per tu! Estic fart de tirar-me tot l'any a Bocairent per a que de fora em diguen com tenim que fer les coses. A Bocairent som com som. Jo dic NO!!!!

Sith13 ha dit...

Estimat amic,

Segregant el meu parèixer? No t'entenc. En cap moment m'he canviat de bàndol i el que tu tingues una opinió discordant no et dona dret a que jo amague la meua. Tinc el mateix dret que tu a fer pública la meua opinió i tindré la obligació de respectar el resultat que surta al referèndum, ni més ni menys!
I segons tinc entès, la consulta és demà, no? Per tant crec que tens un error de "tempos".

La diferència és que SEMPRE, en este tema i altres que puguen haver-hi, done la cara. Altres no tenen eixe talant, però això, amic meu, és una discussió d'un altre caire.