dimarts, 18 de novembre del 2008

FESTA AVANT!

Vos promet que quan van acabar les festes passades vaig decidir que no em tornaria a embogir per l'aplegada de les Festes de Moros i Cristians; que no anava a mirar tots els dies el calendari per anar restant dates ni anar dient ... "de hui en equis dies ... Comptes o l'Entrà" ...
Després del mal trago de les festes de 2008 volia agafar-me-ho amb calma i tranquilitat. El que tinga que vindre ja aplegarà! En fi, ja hem arribat a eixes dates que ja et deixen vore alguna cosa de febrer a l'horitzó i ... perdoneu-me estimats lectors per l'expressió però ... a fer la mà!
És un virus incurable, sense vacuna coneguda, la sang ja em bull, els pèls se'm posen de gallina quan escolte una marxa mora o cristiana, un pas moro o masero, un pasdoble "assegut" o "Fiesta en Benidorm" ...
Cada dia mire el dietari i veig quans dies falten, m'imagine com seran les nits de desfilada amb manta el mes de gener, l'arrancà de la Publicació, el volteig del Blai les nits de ciri, quin oratge ens farà, on dinarem el dia de Moros i Cristians?, tindrè el farolet preparat per a la vesprada de Les Caixes?
Dissabte passat, per la vesprada, va ser l'Assemblea de Festa Avant a l'Associació de Festes i totes les les filaes i els estaments involucrats van reafermar-se i dir amb veu vibrant i tremolosa per l'emoció ... "Avant!" i a continuació ressonava a la sala el primer "Vítol" emotiu ...
Així que amics i amigues que teniu la deferència de pegar-li una ullada a este espai, FEM FESTA?

6 comentaris:

Sith13 ha dit...

Se m'oblidava ... la foto l'he agafada del bloc de Mariano.
Perdona'm company però una altra vegada et faig un altre "atracament" ....

Mila ha dit...

Festa avant!!! què un any sense festes ha sigut molt dur! Gràcies a tú, els matins de gener anant cap a l'escola envoltada de neu i escoltant Benataire ho van fer un poc més soportable...Moltes gràcies Paco pels moments que m'has fet passar a terres llunyanes...ja saps!!!

Anònim ha dit...

Ya estáis en fiestas? Mare meua!!! Q antes de eso hay muchas cositas chicos!!!!!!! Trankilidad, trankilidad....
Yo hoy me he levant pensando q d hoy en 1mes... 15 dias d vacaciones!!!!

Mila ha dit...

És que quan passa el panellet dels moros marinos ja es respira l'ambient de festes.

Anònim ha dit...

Fem festa, per suposat. Ara ja, si formes part d´una junta (com tu be saps)totes les setmanes ja hi ha alguna coseta per a fer. Així, sense donar-te compte, et plantes en gener i totes les setmanes son especials: desfilades, publicació, preparatius, etc.

Clar que si, FESTA AVANT

Anònim ha dit...

sense ser aiguafestes, fem festa pero en tranquilitat. Quan arribe el dia 31 de Gener, m´ho creuré. Despues del disgust de estes festes passades, no pense il.lusionarme massa (encara que puga ser inevitable). El colp es massa dur i no vull que torne a passar. Sith, sabem del que parlem, veritat?