dijous, 11 d’octubre del 2007

EN EL COR DE LA CIUTAT ... EN EL COR DE TOTS!

Al bell mig del cor de la ciutat, infatigable, desafiant vents, pluges, calors i pedregades. Ferit i marcat per brutals riuades ... orgullós i cansat, amb les hores contades, però immortal … record etern, llar atemporal … I un nom que fa tremolar d’emoció ... MESTALLA!
El nostre particular “Teatre dels Somnis” (i algun que altre malson també), per on han passat els actors principals de la història del futbol, Pelé, Maradona, Di Stéfano, Cruyff, Don Ricardo Zamora “el Divino”, Pepe Samitier “l’Home Llagosta”, Kubala, Luis Suárez, Arkonada, Iríbar, Zarra, Gainza, Beckembauer, Seeler, Müller, Sepp Maier, Robson, N’Kono, Jennings, Zidane i fins i tot ... Materazzi!

Sense deixar de banda als “nostres” Cubells, Montes, Gaspar Rubio, Eizaguirre, Puchades , la “Davantera Elèctrica”, Epi, Amadeo, Mundo, Asensi i Gorostiza, Waldo, Guillot, Pep Claramunt ... i com no ... "el Matador" Mario Alberto KEMPES!





On sempre tots hem tingut cabuda, matrimonis i famílies completes, cunyats, iaios i nets, amics i amigues, rics i pobres. Tots ens trobàvem com a casa ...


Per als de dretes ....


per als d'esquerres ...

Per als de centre ...

Quan t'enderroquen sempre quedarà una pedreta teua al dintre de tots els nostres cors; que estes lletres siguen un xicotet i modest homenatge i que el teu esperit siga sempre amb nosaltres.

Amén!

6 comentaris:

Mila ha dit...

I Piojo, el meu Claudio!!!!! M'encanta Mestalla i no vull que l'enderròquen....

Anònim ha dit...

Un camp amb molta història, si senyor.

Anònim ha dit...

En este articulo... mejor q no comente, verdad?? jajajajaja.

Anònim ha dit...

En este articulo... mejor q no comente, verdad?? jajajajaja.

Sith13 ha dit...

Y para no comentar nada comentas dos veces ...
Veremos cuando desaparezca donde hareis en la falla vuestra mascletà ...

Anònim ha dit...

1. pq un coment se te puede pasar, 2 creo q no!!! jajajajaja

2. donde siempre!! en la c/finlandia!! ni q hicieramos la mascle dentro del mestalla...

Besetes majo!!!!!!!!