dimecres, 19 de maig del 2010

iJUAN, GRACIAS POR TODO!


Fa menys d’una hora que Manolo Llorente, president del VCF, ha fet públic l’acord de traspàs de David Villa al FCB. És un dia trist per al valencianisme però per desgràcia esperat i sobretot necessitat. Per a ser un equip gran per damunt de tot has d’existir i la viabilitat econòmica del VCF és deficitària i era precís la venda per mantindre la vida, existir com a entitat. Les tres parts han eixit guanyant. Un mal menor ...

Per tant, arriba l’hora de dir, “JUAN , GRACIAS POR TODO”. Com resaven les samarretes pagades pel VCF i regalades per Julio Insa, un boig al micròfon que té més perill un mono amb una pistola, Juanito, moltes gràcies per haver-nos enganyat, per haver-nos deixat en la runa total, moltes gràcies per haver-nos convertit en uns mendicants. Un pare mai mal pensa dels seus fills i en este cas Batiste pare tampoc ho va fer ... així ens ha anat ...

De totes formes, com hi ha justícia divina en el pecat duràs la penitència, els teus 30 milions d’euros en accions ara ja no valen res. Et fas fotre desgraciat!

Per enllestir estos pensaments, Guaje, moltes gràcies per tot; de tot cor et desitge bon vent i bona barca!
Pipo, 8 etern, Catronuño sempre restarà al nostre cor i quan arribe la nit ... tots serem per sempre Baraja!

dimarts, 11 de maig del 2010

FESTA DE L'ERMITA I BARRI DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS A BOCAIRENT

El divendres 7 de maig, a boqueta nit, aprofitant un espai enmig de les nuvolades, vam vestir els carrers del barri amb les típiques banderetes. Després de la feina vam celebrar al local social el sopar del "pobre" (megem del que duem) abans de reprendre la feina de les tasques de preparació de la tòmbola.

Al migdia del dissabte 8 vam voltejar i tirar coets per anunciar a tot el món que ja estàvem de festa! El dinar de germanor amb els veïns del barri per segon any consecutiu va estar protagonitzat per un magnífic arròs al forn acompanyat d'una forta picadeta.

De vesprada la tòmbola es va posar en marxa i a les 20:30 hores amb el Sr. Alcalde i una àmplia presència de tots els partits representats a l'arc municipal, va tindre lloc la inauguració de l'exposició d'estampes de temàtica religiosa pertanyents a la col·lecció particular del nostre company José Llorca. Després també va haver un modest vi d'honor.

I a l'endemà, diana, missa, processó, més tòmbola, esmorzar popular i rondalla a la placeta de Sant Tomàs. Tots diuen que va ser un èxit de gent i d'organització. L'any de més gent, la qual cosa em deixa més fotut perquè no vaig poder ajudar als companys de la comissió. La salut em va fer una mala passada ... en fi, a l'any que vé més! Però encara queda acabar la novena i el concert de la banda jove per al proper dissabte 29 de maig a la plaça Joan de Joanes.
Vos deixe amb les fotos.

BANDERETES_7-MAIG-2010

VESPRA 8-MAIG-2010

LA FESTA 9-MAIG-10

dimarts, 4 de maig del 2010

L'ACAPTE DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS

Diumenge 2 de maig van començar els actes de la festa de la Mare de Déu dels Desemparats a la seua ermita de Bocairent. Els membres de la comissió acompanyats per alguns membres de l'Aljub vam fer ver l'Acapte pels carrers del barri i alhora que arreplegàrem els voluntariosos donatius que veïns i amics van aportar per ajudar a fer possible la festa també vam aprofitar per presentar el programa d'actes per a la festa d'enguany.
Des d'ací vull fer-vos extensible la invitació per a que participeu i gaudiu dels actes que vos hem preparat al llarg de tot el mes de maig.
Quedeu convidats, vos esperem!
ACAPTE 2-MAIG-10