dilluns, 22 de setembre del 2008

PAREIX UNA TONTERIA PERÒ ...

Data: Dimecres 22 de setembre de 2004.
Hora: Vora les 23:30 hores.
Lloc: Estadi de Riazor, A Coruña.

El VCF acaba de guanyar el Real Club Deportivo per 1 (Pandiani) a 5 (Corradi, Di Vaio, Vicente, Rufete i Baraja). El VCF entrenat novament pel General Claudio Ranieri abastava el primer lloc de la classificació de la 1ª divisió espanyola. Ahir a boqueta nit el VCF va guanyar l'Osasuna amb un solitari gol de Mata i quatre anys després tornem a estar primers. Com no sé si estarem molt de temps primers i/o si tardarem molts anys a tornar a ser-ho, ací ho deixe publicat.

A qui li parega una xorrada d'article que mire solament la data i que faça un repàs mental del que li ha deparat a cadascú la seua vida en estos 4 anys ... A que acollona el pas del temps?

dimecres, 17 de setembre del 2008

JA HEM ARRIBAT!!!!

A la fi un terminal d'ordinador amb connexió d'internet i bluetooth!!! En fi, anem a fer una crònica ràpida que ens pirem a l'estadi a vore alguna cosa de l'entrenament perquè llevat del primer quart hora, Unai (per als amics) ens ha dit que la resta serà a porta buida per a tothom! Si és així tractarem de quedar per a després de sopar amb Urrutia. Però, el millor seria poder entrar en directe a la Taula Esportiva amb el gran Josep Rovira! Xè, un crack!

Després de quasi 3 hores de vol i un viatge tranquilet (no hi havia per a tant) hem aterrat a l'aeroport de Madeira a las 12:30 (hora local, recordeu ací és una hora menys!). Estava núvol però la temperatura era magnífica. Ens ha costat un poc fer el checking a l'hotel perquè hi havia un "pixorro" que no tenia ni puta idea de res!!! O siga, el imbècil de tota la vida de tots els puestos ... doncs ens a tocat este migdia a nosaltres! Hem pegat una volteta per a fer gana i hem dinat a un localet típic per menys de 10 EUR!!!! Però com que hi ha coses que no canvien hem tornat a l'hotel per fer la corresponent siesta.
Bé, demà més notícies. Sols hi ha de moment dues fotos decents ...
Si Edu fos igual de veloç a la gespa que a l'aeroport seria el "no va más"

El Bueno, el Feo y el Malo ... a vore si encerteu qui es qui?

P.D.- El Guaje m'ha dit que si mulla, el golet va dedicat a la Penya Abadia!!!!

dimarts, 16 de setembre del 2008

DESTINACIÓ ... FUNCHAL!!!!

Mira que té collons la cosa! Allò que va començar com una brometa el passat divendres nit a Les Coves (i això que no bevèrem massa!) ha esdevingut en realitat. Demà de bon matí cotxe cap a València, més be Manises airport i viatge amb l'expedició de VCF fins a Funchal, a l'illa de Madeira. Dijous a la nit juguem allí a l'estadi dos Barreiros contra el Club Sport Marítimo de Madeira la 1ª eliminatòria de la UEFA.

Diuen que eixe aeroport és un dels més perillosos del món i que solament poden aterrar pilots experts amb una qualificació especial. Açò implica agafar l'únic vol disponible, el de l'expedició oficial, amb la pasta que costa però ... per a que volem ser els més rics del cementeri?! Menys mal que l'hotelet és baratet i es troba molt a prop del camp de futbol on es disputarà el partit (per dir-ho d'alguna manera) i de l'hotel dels jugadors.
Així que mentre ells entrenen i escolten xarrades tècniques i de tàctica ... nosaltres farem turisme i anirem a la platja! En fi, demà a la vesprada intentarem contar-vos la crònica del nostre primer dia ... fins demà!

dimecres, 10 de setembre del 2008

LA NIT MÉS FRIKI DE L'ANY!

Em perdonareu estimats lectors/es però este article no va a ser cap mena de crítica vers a cap tipus de personatge "famós"; però veritablement no podia deixar-ho de banda ... jajajaja ... és que ho recorde i em descollone de rissa!!!!

Sempre s'ha dit que la nit de la cavalgada de Sant Agustí és la nit més màgica de l'any ... mentida ... això sols està a l'abast de la nit de les Caixes; però enguany sí que puc afirmar que fou la nit més friki de l'any.

Jo tota la vida m'he cregut un friki, ja sabeu, raret, d'eixos als qui agraden els cómics, la ciència ficció, tot allò de paranormal ... però NO!!!! Estava de tot punt equivocat; hi ha gent que està molt per damunt de mi i es mereixen un HOMENATGE amb majúscules!


Inma i Diego, Diego i Inma, són una parella de les rodalies de València. S'allotjaven a una de les cases de Baretta i celebraven el seu 6è aniversari junts ... Com els Reis Catòlics, "tanto monta, monta tanto" o "tal para cual" com diria un castís. El nostre pecat fou prendre un colpet a Les Coves abans de pujar a la revetla de la plaça de bous ... recollons pandereta! La veritat és que la conversa que mantinguérem fou friki total. Bé, en realitat al final de la conversa em trobava mirant a les prestatgeries de darrere la barra i escoltant amb el bescoll morint-me de la rissa.

El cas és que el contingut del nostre encontre fou per a gravar-lo en video per la dificultat extrema de reproduir-ho per escrit. Per tant vos diré que ells s'autoproclamen com la "Pareja Salvaje" i es conegueren a la pista "Friends" de Bananas. Les seues aficions (per a ells "jovis") són ballar de forma sensual, escoltar a tota llet música dance i house i, com no, jugar al "toro-en-bolao" ... deixeu volar la vostra imaginació ...

El millor de tot és que tenen una plana web on conten les seues vivències i on també trobareu una extensa i "sucosa" gal·leria fotogràfica ... http://parejasalvaje.iespana.es/ ... bon profit!

dimecres, 3 de setembre del 2008

ADÉU VACANCES, HOLA SETEMBRE!

Ha arribat la temuda primera setmana de setembre, eixa traumàtica setmana de la síndrome post-vacacional. Però per a que tornen les vacances ha de passar setembre i jo per sort aculleisc este període de bon grat i amb monacal resignació. És clar que si no has tingut unes bones vacances és més difícil però en el meu cas han segut unes vacances fantàstiques. Si l'estiu de l'any passat fou impresionant, el d'enguany ha segut d'escàndol, així que al mal temps bona cara i anem a per les de l'any que ve!

No volia començar amb acritud i per tant deixaré uns dies abans de dedicar cap mena de gloriós homenatge a qualsevol personatge / país del "chichinabo" ; però això si, queda obert el termini per a que em feu arribar qualsevol "suggerència" ...


"Camarada" Fidel ... va per tu!